Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I skol- och lärardebatten förtränger man alltjämt det allra mest uppenbara


utan pedagogisk talang

Utan pedagogisk talang
utan inbyggd kärlek till barn
utan kompass
fungerar inte en människa som lärare

Inga teoretiska kunskaper eller höga löner
kan uppväga sådana personliga brister
och
det återstår för skoletablissemanget att ta detta till sig
att reagera
och en gång för alla förhindra att fler nya lärare
examineras ut till olämplighet




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-17 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP