Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne...bagatell

 

 

Hatad av många

älskad av få ylar mot

månen är snart full

skotten haglar jägaren

nöjd slog ut hennes vargkull




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-17 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP