Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar

 

 

 

till dej

rör mig ej

 

men kom

närmre

 

min

älskade




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-02 12:42



Bookmark and Share


  WyS VIP
Menar du berör mig ej?
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik