Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalhygget...bagatell

 

Följer ån upp mot

tjärnen vi badade i

har sinat växer

inga näckrosor längre

mossen utdikad skogens

 

guld lyser med sin

frånvaro myggen inar

nu som då irrar

en dagslända livet kort

minnesrik dag till ända

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-17 16:08



Bookmark and Share


  HelenaW
Sorgsamt, ändå, livet i förändring
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP