Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en akvarell blir till

 

 

svävande pastellmorgon

någon spinner en tunn tunn tråd av ljus

försöker fånga i min kupade hand

knoppas en ynka förhoppning

trevande växer ljuset i öster

ett nystan bak solstungna moln

min hemlighet lyfter jag

bär den iväg

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-17 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg