Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BILBRÄNDER

femton bilar brann på brynäs

fem i andersberg

det är gävle i ett nötskal

stan har skiftat färg

misshandel och rån och våldtäkt

är numera vardagsmat

sluta curla pyromaner

och försvara deras hat!


LARZ GUSTAFSSON  17/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2019-02-17 17:06



Bookmark and Share


  Thylacine
Sorglig utveckling.
Bra text!
2019-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Dessvärre.
Spöstraff har jag förordat och det står jag fortfarande för.
Tack, KK.

P.S. Brynäs är INTE ett utanförskapsområde.

2019-02-17

  Kungskobran VIP
Det brinner bilar i utanförskaps områdena av och tiii, det är inget som media bryr sig om längre,
det måste var 15 st på en gång.för dom skall reagera , snart måste det vara 25 .

2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP