Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar

I samma stund som våren kommer
Börjar regnet dansa längs med fönsterrutan
Och i bröstet lossnar något
In i magen
Ut i benen
Rakt igenom jordskorpan




Fri vers av tolvtrettiotre
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-17 17:54



Bookmark and Share


  danne //
Fint, det framhäver någon slags längtan där i texten/raderna.

2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre