Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min ros av tårar

Jag hör dig du ros, jag hör din smärta, jag hör din sorg
och jag förstår dina tårar.

och jag önskar att jag fick hålla dig en gång till min ros, men skuggorna håller dig gömd från mig.

och jag önskar att jag kunde förstöra dina kedjor som håller dig fången.

Men endast du håller i nyckeln att välja.

Du ros jag känner dina tårar på min kind.

Min ros av tårar jag drömmer om dig och jag väntar på att du ska vakna från din sömn.

Jag väntar ända tills jag har slutat andas, jag väntar tills jag har slutat vandra.

jag längtar tills jag får fånga dig i min famn.




Övriga genrer av GloomyBird
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-17 19:02



Bookmark and Share


  danne //
Blommor

rosen i sig är ju en stryktålig
sort, jag är nog bestämt en
sådan.. din text har

en stark påverkan
på mig...

tankeanknytning
öppnar
"ögonlåset" tror det inte existera
ett sånt ord.
Det
bara infann sig här hos mig.
En stark känslosam text Gloomybird
som vi kan tolka utifrån oss själv



2019-08-31
  > Nästa text
< Föregående

GloomyBird
GloomyBird