Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakerna vi inte säger

Försiktigt,min kära
Snart ser jag dig inte längre
Rör mig försiktigt min kära,
Inuti är jag vattenglaset på kanten av bordet
Millimeter ifrån att falla handlöst
Och gå i tusen bitar mot det hårda golvet
Gå långsamt min kära
Stigen är lika lång och krokig
Vilket håll du än väljer
Fråga mig vad du vill min kära
Jag har ett svar jag alltid använder
"Det är bra. Det är bra. Det är bra




Fri vers av Pellejönsson
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-17 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pellejönsson
Pellejönsson