Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyttig för något

Trots att jag är
Det där tunga gråa molnet
Som tornar upp sig i horisonten
Ständigt fullt av regn
Kan mina droppar nära
Allt som är vackert här i världen




Fri vers av Pellejönsson
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-17 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pellejönsson
Pellejönsson