Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker bara du kan

Världen är inte skyldig dig
Någonting alls
Ditt öde ligger endast
I dina egna händer
Du måste resa dig
Du måste ta i
Pressa händerna mot golvet
Lyft huvudet
Sätt benen under dig
Ett efter ett
Fortsätt
Ända tills du kan sträcka ut handen
Och långsamt smeka löven ovanför dig
Fortsätt,
Tills du kan stirra in i solen
Springa barfota på asfalten och
Sparka alla
Alla som inte trodde
Att du
Någonsin
Skulle stå upp igen




Fri vers av Pellejönsson
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-17 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pellejönsson
Pellejönsson