Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o, lena leende om

nu smyger våren in och träffar oss
på vägarna, i dikena, i skyarna

nu smyger vårtecknen in
i tankens damm, i hjärtats klaffar

nu leka vind av vår och haffar
våra bleka ansikten

förgrenande sig
i vide ung
sprid
lena, lena leende
om
kom
teka dum

dagsljuset träffar




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-17 21:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2019-02-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbar vårkänsla dina ord förmedlar! Igår blev det lite vårstädning i trädgården. Man kan bara njuta:)
2019-02-18

  ULJO
Underbart poem om våens antågande. Härligt för själ och hjärta att läsa
2019-02-18

  Respons VIP
Stark vårkänsla och mycket hopp i den dikten.
2019-02-18

  lila fjäderblomman VIP
Underbart!
2019-02-17

  kerstin skriver VIP
oh ja, låt våren komma nu och värma våra frusna hjärtan <3
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP