Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig kärlek

 

 

Hur är det att leva

med ett kärlekshjärtas smärta

att älska någon du vill följa

bådas liv ut.

 

Men ålder mot ålder

gör det outhärdligt

och stunderna går fort förbi.

 

Jag vill stanna upp

säga till Gud

ge oss alla våra stunder

tillbaks och låt livet bli som nytt

utan avsked!




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-17 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP