Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppsbrott

 

 

 

Min båt vräks mot klipporna 

 

och jag vaknar upp blodig med 

 

händerna fastklamrade i sänggaveln 

 

 

 

Det luktar tång och tjära i rummet 

 

och mina kläder har saltränder 

 

 

 

Nu sitter jag fastsurrad i sängen

 

och väntar på att havet ska lugna sig

 

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 276 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-02-17 22:53

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande fint.
2019-02-18

  Minona
Bra beskrivning
2019-02-18

    ej medlem längre
Slå ner ditt inre myteri och bli kapten igen
Styr mot det du velat göra för länge sen
2019-02-18

  Kungskobran VIP
Schizofrenia simplex
2019-02-18

  ULJO
Jobbig situation i sömnens rike
2019-02-18

  Respons VIP
En mardröm. Kanske med ett budskap om att det finns en nöd för diktarjaget som handlar om något annat än båtar och hav.
2019-02-18

    ej medlem längre
Bra beskrivning av någon i sjönöd!
2019-02-18

    ej medlem längre
Bra beskrivning av någon i sjönöd!
2019-02-18

  Öknens Ros VIP
Rysligt värre! Är det en mara eller vad?
2019-02-17

  Bodingen VIP
Huga, ligga på uppvak är aldrig kul
2019-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten