Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utryck


Denna balsam.

Denna balsam är det som för mig det närmaste
kärleken jag kan komma
in i drömmarnas rike
en väl beprövad smörja
som även ger sorg och låga tankar
men vad ska jag göra för att lätta färden
mot tidens gräns
jag har egentligen inte råd
men vad ska jag göra
för att glömma att efter mig kommer inget.

Aldrig en tröstande hand bara ändlös sorg
så gud mig förlåter att jag tappat tron.




Fri vers av Stefan Höglund
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-17 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Höglund
Stefan Höglund