Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Canvas



Hjälp mig att rädda mina sinnen
Lyft upp himlen tills den brinner
Låtsas inte om att stjärnorna lyser
Men en dag ska jag lysa upp skyn

När allt som varit så långt borta
En dag kan förändra en målning
Få vårt universum byta bild
Mot det mörkare

För ibland känns livet
Som en form av canvas
Alla kastar färg på mig
Målar över mig

Men när färgen har fastnat
Kan jag fatta att
Himlen alltid varit en plats
Som måste bli målad av någon annan

Därför ger jag någon penseln
Som får måla mig klart
När alla andra
Har skvätt klart




Fri vers (Fri form) av vatten och melon
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-17 23:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att bli färggrann och lysa upp - kanske är det därför Du "ger någon penseln"?!
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon