Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färdas

 

redan mot våren

på skenor skenande tid

rör sig innanför




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-18 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP