Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fröken vår

Snälla söta fröken Vår
Kan du inte komma tidigare i år
Jag är så trött på att frysa
Men herr Vinter vill inte pysa
Hoppas att jag snart värme får




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-18 09:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Hon kommer så fort hon kan
med värme och sol
men först måste hon ta bort
rimfrosten på sin kjol!

2019-02-18

  ULJO
Fröken Vår är svårlirtad. Men kanske hon kommer snart.
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP