Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen finns där.




Frusen fågel
på ett fönsterbleck,
svårstartad bil
vid en havsvik

tar hjälp av en
vindpust
av slöjmoln.

Utsikten
i mitt fönster.
En varm filt
om frusna vingar

Allt lägger sej
som räls
med månen
som lok

rullar vagnar
som yr i snö

in i en tunnel
genom fågelns ögon
finns skogen där








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-18 10:17



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jäkligt vackert. Snyggt formulerat.
2019-02-23

  Niliboy
Levande och med stor fantasi!
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg