Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligast var jag

Jag lysande till svalorna, såg solens
sista timmar lysa upp ditt röd lätta hår.
Hur fiskarna gömde sig, medan du
letade efter dig själv och dem.
Där stod jag, leendes i vinden.
Tittade på dig och allt du var.
Dofter av sommaren, doften av det
ljuvliga vattnet. Frustrerad letade
du efter fiskarna som sakta fall sig till ro.
Själv stod jag och tänkte på vilken
underbar människa jag mött.
Vilken underbar plats jag får dela.





Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-18 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi