Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aningslösa

Aningslösa lever vi människor våra liv

Och skönt är väl det

Med tanke på alla faror som lurar på oss




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-18 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP