Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I HIMLEN FINNS INGEN PLÅGA

i himlen finns ingen plåga

där finns inget plågoris

där svingas det inget gissel

där uppstår det ingen kris

där kommer man inte åt mig

när jag en gång kommit in

är lidandet portförbjudet

och evigheten är min

 

LARZ GUSTAFSSON 18/2 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2019-02-18 12:25



Bookmark and Share


  objekt3
Fint. Precis så är den eviga sabbaten -
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP