Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vackra silversvingar

Under vackra silversvingar
finns lyckans bubbla
efterlängtan
förhoppningen
på att känna kärleken en gång till
omisskännlig dröm för varje människa
som söker en bit av liv
men viden klär av allt
med snabba vindstöt
horisonten förblir kall och stel
och då
när den tomma gränsen
berör ledsna läppar
ser man
det öppna landskapet igen
elden
som värmer känslor
och formar
fuktiga, mjuka dagar




Fri vers av Minona
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-18 13:56



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Vackert,vackert vackert.

Ha det gott
Bosse
2019-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona