Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få

 

 

att få vara dig nära

känna din värme

 

att få krama din kropp

det är en lycka

 

att få kyssa dina mjuka läppar

får min längtan att väckas

 

att få bli älskad av dig

är det bästa av allt

 

att få somna i din famn

gör min natt fullkomlig




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-18 14:09



Bookmark and Share


  Per Drysén
Ljuva önskningar uppfylls
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP