Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mognad

jag är dig trogen
föjde efter dig från stad till stad
du tykcte aldrig jag var mogen

ditt lilla hjärta
det var jag

din lilla stjärna
det var jag

din sol, din måne, ditt allt
det var jag

jag var det
min sol, min måne, mitt allt
det är jag

min lilla stjärna
det är jag

jag är det viktigaste lilla hjärtat i mitt liv
det är jag




Fri vers (Fri form) av ebbab
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-18 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab