Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ungdomskärlek...


Hjärtat som våras

en vind
bär en sång från förr
en varm bris med porlande kärlek
springer från en gläntande dörr

viskande ekon
av längtande suckar
av droppande sorg
av silvrigt skratt som kluckar

Nu spricker knoppar
ur hjärtat som våras
nu spirar minnen
ur ögon som tåras




Bunden vers av La yegua
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-18 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua