Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som en påhittad skräckfilm att välkomna IS soldater

Det är som en påhittad skräckfilm!
dessa ord sa en person, och jag håller med
enormt många gör och den skaran växer
militärt tränade IS soldater ska släppas
in i Sverige, och enligt experter ytterst farligt
att detta förslag överhuvudtaget tagits fram
visar på vilka som sitter på tronen och bestämmer
inte är det kunniga förståndiga kloka visa typer
de måste vara infekterade av ondskans krafter
deras handlingar visar klart och tydligt på det
de pratar om att soldaterna behöver hjälp och stöttning
klappar dessa onda mördare medhårs och säger
att de ska få dem på fötter, vilka dårar till nötter!
detta är så sjukt att man knappt tror det är sant
men inte är man förvånad över detta beslut!
de har ju redan förstört rivit sönder landet
människor plågas lider enormt av skadorna
nu finns det pengar att slösa, men inte på
fattigpensionärer hemlösa sjuka svaga gamla
handikappade sjukvården skolan och mycket
annat som finns med på den listan av besparingar
denna regering visar vilka de gillar tycker om
inte är det svenska folket det är en sak som är säker
de älskar bara vår höga skatt som vi tvingas betala in
sen struntar de i att vi får mindre och mindre...
jag är så ARG att jag snart kommer att explodera
det blir ju bara värre och värre i mitt lilla fosterland
nu kokar det rejält i hemmen, ilskan är enorm
finns många som vill explodera idag!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-18 19:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter.
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP