Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Locktoner

Lena rösten ljuv
Smeker budskapet söta
Du till annan man




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-18 18:14



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Drama i kortform, mycket mellan raderna så att säga, väl sagt.
2019-02-21

  Öknens Ros VIP
Sensuellt.
2019-02-18

    Dan Myrbeck
Bra berättat. Ser en klar likhet
med min text...
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén