Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparsam Haiku



Vänder på papper
aktar jordens resurser
Energisparar




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-18 18:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm en av torterarna
2020-03-21

  M.Eta
Tänka på miljön haikuform, fyndigt!
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP