Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Världen är full av girighet och materiella ting, varför inte nöja sig med det en har?


Giriga är vi allihopa, allihopa

Jag ligger i min säng
Skummar igenom en Ikea tidning för skoj skull
Ser så mycket ting
Och jag känner ett plötsligt begär
Över att slänga ut varje pinal jag har och är
Varför inte nöja sig med det en redan har
Varför skall vi
Vi människor
Vara så äckligt giriga och materiellt lyckosökande?
Om jag skulle kunna köpa allt i världen
Skulle jag då bli lycklig
Nå ren jävla lycka?
Nej
Det finns så mycket mer än ting i våra liv
Så mycket mera att glädjas över än den senaste Billy bokhyllan ifrån Ikea
Usch vad jag avskyr girighet...
Men ändå finner jag mig själv liggandes här och önskar att jag hade den där jäkla bokhyllan ifrån Ikea




Övriga genrer av ECarlsson
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-18 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson