Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastnar

Jag fastnar i vad jag önskar att
andra människor skulle säga
vilket stöd jag önskar de kunde ge
vilka jag önskar att de var
Jag känner efter, berättar, ger chanser,
skapar nya band
reparerar, repeterar
– försöker bli förstådd
Men längtar bara bort
till en annan verklighet
att starta om livet på en annan plats
och slippa ha med mig själv




Fri vers av Ananas
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-18 22:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Detta måste vara den ultimata nystarten att inte vara med själv. Kanske komma in efter en stund.
2019-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas