Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är inte tillsammans med någon just nu, men


På låtsas är vi gifta du och jag

Sambos
För vi bor tillsammans och delar på samma badrum
och rum
Vi har även barn tillsammans
Så du är min drottning och jag är din kung

Natten är ung
Men älskling, känner du dig redan trött
Om så är fallet behöver du bara luta ditt huvud
emot min ena axel eller bröst för att ta det
lite lugnt och söka tröst

När du väl har somnat in på min ena axel tittar jag
bara på dig lite sådär förstrött, leendes glad
Sedan låter jag dig få sova sådär i ett bra tag
innan jag åter väcker upp dig igen och ber dig
att gå och lägga dig till sängs istället..

På låtsas är vi gifta du och jag!

Ken Cassel
18/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-18 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel