Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäckahästen



Musikens väsen
rör sig högt och lågt
Förtrollar i eftertänksam andlighet
lockar med sina toner
rena och förtjusande
skira som naturens
blommor
Skogens djup
forsens brus
Insjöns vågor
nattens regn
Kraften samlas
i tunga toner




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-18 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP