Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den patriotiske soldaten


Om morgondagen är domedagen

så är jag den första att stå längst fram vid fronten
Den som står näst på tur att få dö
Men då jag kommer att ge järnet och stångas utav bara den
Vara som den värsta tjuren
För med hovarna mina så kommer jag att ta sats när jag
krafsar upp en massa hö, innan jag går till motattack
Så om fienden vill försöka att tysta mig får de allt ställa sig
på en kö och ta en nummerlapp
För när jag går bärshärskar gång då går det snabbt fram
Så se upp kära fiender, för jag är riktigt rapp
Har reaktioner som Lucky Luke
Ja, ni vet han som drar revolvern snabbare än
sin egen skugga
Så om ni nu fortfarande vill komma och bråka med mig
och mitt fädernes land, mina kära fiender
ska ni allt få vara med och ut och åka, när jag pluggar
er alla fulla med bly..

Om morgondagen är domedagen!

Ken Cassel
18/2-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-19 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel