Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text 'det finns inga krig att vinna [jag är ingen soldat]' Av signaturen Kerstin skriver.


Kritik på en text (1821) några rader





Trots att texten tilltalar mig,
känns där som om något fattas den.
En del människor som uppgivna äro,
de ropar på anarki.
Trots att de uppenbarligen inte alls vill ha det.
De vill istället ha ordning,
blott ej den som är,
utan sin egen.


-

(Utanför protokollet).
Försök inte förstå det som obegripligt verkar.
Det skulle ändå bara bli som ett slag i luften.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-19 14:53



Bookmark and Share


  danne //
Protokoll ett mera svenskt mani i mått av måste, där uppföranden av en slags ordningsam bredd-vilja inget av-smalnande här, nej allt måste protokollföras ...
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP