Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om huskurer, Sjukdomar, tidsfrågor, och en aning drastisk liknelse och lite till...


Så kan det vara!

Där huskurer råder.
Råder även sjukdom /Sjukdomar!

När sjukdomar råder.
Det är en tidsfråga när de bryter ut.
Som en bomb, med oklar tidsuppfattning över när den skall explodera!

En huskur-borde vara...
Att var och en kollar om sitt hus. Reparerar det, eller...?

Husgräns.
Med eller utan hagelbössa, beroende på i vilket land du bor i...

Husgräns. En förlängd arm, till den gräns som redan finns, sedan familjen på två, skaffat barn. De kan inte tänka sig att umgås med släkten mer än nödvändigt, detta till trots, att det var där, den ena parten i förhållandet startade sitt liv, la grunden och fick fortsättningen av sitt liv, ifrån sina föräldrar och av eget val.
Familjegräns borde vara ordet. En geografisk, och ställningstagande gräns, mot jobbiga släktingar, eller till och med de mindre jobbiga, de som kan tolereras.




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-19 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim