Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citatet

 

 

"Det är otroligt vad mäns intellekt rymmer - alla sportresultat och sånt".

Jane Seymour (född 1951)

brittisk skådespelare 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-19 09:54



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Rolig dam Jane
och tjusig
2019-02-19

  bohemen VIP
Män och kvinnor tänker på olika sätt.
Och båda tänkesätten behövs!
De kompletterar varandra, så det blir ett
gott resultat, förhoppningsvis!


Bohemen
2019-02-19

  Bodingen VIP
"Mannen tror att han väljer kvinnan, men det är nästan alltid tvärtom. Det är kvinnan som väljer den man som skall välja henne."

Paul Géraldy
2019-02-19

  Per Drysén
Men annars är det rätt tomt
2019-02-19

  Kungskobran VIP
Sportfånar kallas dom
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP