Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scheike

 

 

en man vid namn Scheike

som bodde i Svea Rike

hade förkärlek för ris

till smisk han gav sitt pris

 

till gården sin han locka

han behövde inte pocka

flickor oskyldiga och unga

att rida på hästar tunga

 

trenne kvinnor han hade

kvinnoman han va'de'

unga flickor de använde

det var vad som hände

 

"Lilla risboken" användes flitigt

det var rent ut sagt vidrigt

locka unga flickor till hästgård

för att åt hästar ge vård

 

hästar täckmantel för sexlek

Scheike gav ej nån kärlek

gammal gubbes snusk

han var en riktig slusk

 

 

att utnyttja flickors svaghet

är ju bara kriminalitet

det bör straffas hårt

brottet anses svårt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-19 11:04



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Scheikes Smiskotek, huga
2019-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
En oaptitlig snuskhummer, men något lockande måste han ha haft:)
2019-02-19

  Fulbergarn
Jag har träffat kvinnorna de var trevliga, men han har jag bara sett
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP