Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärmdrogen

Jag vänder hem igen
till den älskade skärmen
där har jag mitt liv
med bråk glädje och kiv
där vill jag för evigt vara
med min trogna skara
där vill jag leva och dö
och på skärmen min aska strö




Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-19 11:22



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
”Fast på nätet”
”Fångad av nätet”
”Fångstnät”
”Livnä(r)t”
Fri-nät
Nät-fri
Fritt nät...”WhiteWeb” -möjligt?

Fint med ord som fastnar-oavsett...

Tack !
2019-02-20

  Fulbergarn
Instämmer
2019-02-19

  Öknens Ros VIP
Vi är många som sitter bakom skärmen, vårt andra liv levs där, det kan bli som en drog, man måste få sin dagliga dos.
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP