Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Natten faller tungt

 

Natten faller tungt!
Drömmen faller tungt!
Andetaget känns tynga att släppa ut

Och jag är halvvaken

Sömnapné syndrom
PTSD syndrom
Flashback upplevelser är nuet

Och jag är vaken hela natten

Ensamheten och den långa natten
Den långa natten och mörkret
Mörkret och rädslan för dagsljuset

Och jag är alltid vaken … tortyr

Natten faller tungt på mina axlar
Jag faller tungt i min säng!
Sängen känns tungt för min kropp!

Och jag är evig vaken… sömnbrist

Oro för att sova!
Oro för att vakna!
Oro för att inte orka mer!

Och jag är den djävla vaken, nakna Naji

Tungt i/ på min bröstkorg
Tungt och stenhård i min själ
Tungt och obehaglig tortyr

Och jag är den enda som är vaken natten över

På jorden
I himlen
Och i havet

Är kungarnas vake jag

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2019-02-19 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP