Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG ÄR INGET ATT HA

Jag har kommit fram till:

Jag är inget att ha

Önskar att jag aldrig blivit född

Jag har kommit fram till:

Ingenting verkar bra

Själen känns förbränd, förstörd, förödd

 

Och vet du inte vad ångest är

håll käften tills du vet!

Det här är inget utspel från

en uttråkad poet

 

LARZ GUSTAFSSON 19/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2019-02-19 13:11



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En uttråkad poet är ändå en poet.....
2019-02-19

  Gunwale VIP
Människan är så bra på att skada människan! Tänk vad vissa kan få oss att tro!
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP