Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

revor

iskall

med revor i huden

 

ni bläddrar förstrött och letar 

efter flera lager

hud

 

tack för visat

intresse

hon är långt borta

 

nu syns hon inte längre




Fri vers av dorotea VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-19 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP