Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skänk en slant!

 

 

visst

skänk en slant 

till hjälporganisationer 

i Rumänien, Bulgarien m fl

för att hjälpa de fattiga

 

korruption finns överallt

där det finns pengar

hur veta att pengarna 

hamnar i rätt ficka

och hur hjälper det

tiggarna här i Sverige?

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-19 14:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Svårt att veta, men det är nog bättre att hitta någon att ge personligen till.
2019-02-19

  Bodingen VIP
Borde gå att "lockouta" t.e.x. Rumänska staten med uteblivna affärsuppgörelser tills dom fattar att ta hand om sina tiggare.
Dessutom om folk kunde sluta ge kanske de skulle åka hem självmant, dom hör inte hemma i den svenska gatubilden och är bara en affärsidé som allt annat dock i klorna på brottssyndikaten.


2019-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant, att man kan fundera på detta. Flera stora hjälporganisationer, bland annat Röda Korset, har tyvärr förskingrat miljontals kronor och skott sig själva. Angående tiggarna, så är många fast i ligors garn. Och blir blåsta på de pengar de får. Men visste man att pengarna gick dit de borde, så vore man nog mera benägen att ge.
2019-02-19

  Birk Andersson
Skänk en kaffe eller en banan istället :)
2019-02-19

  Kungskobran VIP
Jag är misstänksam till div. hjälporganisationer man vet inte vad pengarna hamnar, i deras fickor i mottagarnas fickor ? det blir en rännil till dom behövande om något alls.
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP