Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är verkligen lite kyligare, ensammare och mer kantigt och vasst i tillvaron utan dig som är ämnad för mig, nära, nära tätt intill mig ... Så var det i juni 2013 emedan det är väsentligen mindre ensamkänsla idag 2019


Har hört att all förändring börjar ...

... och utgår ifrån
det som händer inom
men så även utifrån
hur vi förhåller och relaterar 
till såväl
förändringsprocessen inom  i sig
som till 
den omvärld vi önskar förändra ...

Undrar stillsamt tyst inom
huruvida världen omkring mig
skulle kunna bli 
eller åtminstone kännas
lite varmare och mjukare 
om jag  häller i en eller två 
extra hattar med sköljmedel
när jag ändå är på gång
med veckans höjdpunkt ...?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-19 14:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som att du slipper strävheten då, en god idé enligt mig :)
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP