Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrava


Det som jag nästan glömt
av obehag

Ska jag begrava idag,
en glädjens dag!

Milda vindars inträde
i livet

Regnet mot min kind
smattret mot rutorna

Den grå skyn
smutsen

Mina fötter bär mig
land och rike runt

Mitt maraton
jag älskar

dig












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-19 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP