Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HAR JAG F U L L FRIHET?

Har jag FULL frihet?

Ja, men akta er då!

Då vet man inte vad

jag kan hitta på!

Har jag FULL frihet?

Ta betäckning, gott folk!

Då har vi inte tid med

smuts eller smolk

För i FULL frihet

skapas klangrymdens dikt

och en del annat

som ska komma på sikt...

 

LARZ GUSTAFSSON  19/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2019-02-19 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP