Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen från förr

Jag minns en jul då i slutet på 70-talet.
Då när vi var en familj med mamma, pappa, storebror och lillasyster.
Det var en snövit jul som gav ett ganska stort paket på morgonen.
I paketet låg mina alldeles egna Scooterkängor.
Jag hade trånat och längtat.
Vi var inte rika
Vi var inte fattiga
Vi var vanliga medelsvenssons då i slutet på 70-talet
Mina Scooterkängor och jag tog en promenad
En promenad till sjön
En promenad fylld med lek med storebrodern
En promenad av stolthet
En stolhet över mina alldeles egna och nya Scooterkängor
Jag minns en jul då i slutet på 70-talet då vi fortfarande var mamma, pappa, storebror och lillasyster ...




Fri vers av marwik
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-19 15:54



Bookmark and Share


    Bo Malte
hmm...det var bättre förr...som vi brukar säga *L*
2019-02-21
  > Nästa text
< Föregående

marwik
marwik