Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nattvandrarna



alla jag möter i dag lyser
solen har rullat upp jalusin
ingen bryr sig de oputsade fönstren
som kisar ansträngt mot ljuset
De smutsiga bilarna kryper skamset
efter gatorna, ingen ser
alla dricker törstande ljuset
efter att så länge krupit på alla fyra
mot en hägring

Människorna slår ut
öppnar kronbladen
ögonen får gnistan tillbaka
allt som varit tungt och besvärligt
känns lättare när de ljusa
dagarna blir längre




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-19 16:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Positiv väntar bara överfall dag
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP