Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Morgon
Man håller sig lätt för skratt

Dag
Det ordnar sig säkert på något sätt

Kväll
Det har det alltid gjort

Natt
Är det redan natt?




Fri vers (Fri form) av storken
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-19 17:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stilrent utan att bli pedagogiskt. Tjusigt!
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

storken

Senast publicerade
Ångest
* Se alla