Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Black Widow

Insnärjd i ett spindelnät sitter jag fast
det klibbar sig runt kroppen
armar ben och huvud är insnärjda
Jag ser spindeln komma på sina långa ben
munnen är ett jättegap
Jag vrider mig försöker komma loss , förgäves
När hon är alldeles intill ger jag upp ett vrål
det bekommer henne inte ett dugg
spindlar har inga öron
När hon just är i färd med att greppa min arm
vaknar jag med ett ryck , insnärjd i lakanet
genomblöt av svett




Prosa (100-ordare) av Kungskobran VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-19 18:41



Bookmark and Share


  Fulbergarn
buuuuhrrr
blähäblä
2019-02-19

  Mickelina
Åh fy! Vilken tur det var en dröm!
2019-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP